Aquest de matí ha tingut lloc la presentació del Cupó de dilluns 14 de desembre que l'ONCE dedica a l'Aeroport de Girona-Costa Brava dins de la col·lecció dels aeroports i heliports de la xarxa d'AENA. Aquesta sèrie de cupons, centrats a la xarxa d'aeroports d'AENA -46 aeroports i dos heliports- és fruit de la col·laboració entre l'ONCE i la seva Fundació i AENA. En total, les seves 48 instal·lacions en el nostre país, protagonitzaran el Cupó Diari.

L'acte, celebrat a les instal·lacions del propi aeroport, ha comptat amb la presència de Lluis Sala, Director de l'Aeroport Girona-Costa Brava; Rosa Díaz, sotsdelegada territorial de l'ONCE a Catalunya; Francisco Rodríguez, director de l'agència de l'ONCE a Girona i representants d'ILUNION.

L'Aeroport de Barcelona-El Prat va iniciar la col·lecció, protagonitzant el primer cupó de la sèrie que es va sortejar el passat 26 de gener. Dimarts 15 el cupó està dedicat a l'Aeroport de Sabadell i dimecres 16, al de Reus. Fins a l'abril de 2016, un total de 264 milions de cupons -cinc milions i mig per cada cupó- portaran les imatges d'aeroports i heliports d'AENA, pel quals van passar 195,9 milions de passatgers en 2014.

El Cupó Diari de l'ONCE ofereix de dilluns a dijous, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l'oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie, i guanyar "La Paga" de 3.000 euros al mes durant 25 anys. Els cupons de l'ONCE es comercialitzen pels 20.000 agents venedors de l'ONCE. Com sempre, gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV), el client pot escollir el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l'ONCE