Blog 
Salut i benestar
RSS - Blog de Francisco Vera

L'autor

Blog Salut i benestar - Francisco Vera

Francisco Vera

No sabria què dir de mi

Sobre aquest blog de Salut

Bloc relacionat amb temes de salut i benestar de tota la família


Arxiu

 • 18
  Juliol
  2013

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

   

  Vibradors ¿Joguines sexuals tòxics?

  La gran majoria dels vibradors i joguines sexuals o eròtics són tòxics
   
  Des de fa més de 2.500 anys que es fabriquen les joguines sexuals. Uns més bastos i altres més refinats, però no són una cosa recent. Eren fabricats en diferents materials com ara: cera, fusta, pedra i ceràmica. Però ... què se sap sobre els materials amb que avui dia es fabriquen? ... La gran majoria dels vibradors o masajeadores íntims que es fabriquen avui contenen un químic perillós anomenat 'ftalat', considerat per la Unió Europea i pel Departament de Salut dels EUA com una substància cancerígena. Els seus usuaris no són coneixedors dels danys que aquesta substància verinosa pot causar a la seva salut.
  Hi ha molts psicòlegs i psiquiatres que animen a que s'utilitzin aquests accessoris d'ús íntim. El plaer sensual i sexual, estimula la secreció d'oxitocina i l'oxitocina és una hormona altament favorable per al benestar psíquic i físic de les persones. També, els sexòlegs opinen que si una dona utilitza un massatges, aprendrà més a gaudir de la seva sexualitat en parella. Fins i tot pot ser una teràpia per a dones anorgásmicas.
  En general, totes les persones volen descobrir més a fons la seva sexualitat o dur a terme les seves fantasies sexuals en solitari o fins i tot jugar en companyia amb artefactes sofisticats, ja sigui perquè algú els ha parlat sobre joguines sexuals, o perquè l'han vist en algun programa de televisió amb sexòlegs famosos, o perquè hagin estat en alguna de les modernes reunions 'tupper sex' de la 'maleta vermella'. En qualsevol cas, les joguines eròtics (vibradors, boles xineses, etc ...) no són dolentes, però sí que pot ser-ho el fet de no saber que aquestes joguines poden contenir ftalats (DOP), producte altament perillós per a la salut.
  Els ftlatos afavoreixen l'aparició del càncer cervicouterino. Cal ser tremendament selectius amb els vibradorsque es compren i s'ha de triar un producte segur encara que sigui més car que una joguina eròtic tòxic '.
   
  Joguines Sexuals i vibradors sense etiquetes
  En els sex shops podem observar que la majoria dels productes no ofereixen la informació necessària respecte als continguts amb els que estan fabricats. Alguns no porten ni embolcalls assegurances i fins no tenen etiquetes.
  També cal anar amb compte amb termes com 'joguines SILICONATS', ja que de silicona no tenen res. Si no tot el contrari, contenen grans quantitats de ftalats i estabilitzadors de Estany per aconseguir que es vegin transparents.
  Green Peace afirma: 'S'han trobat en diversos tipus de ftalats en sang materna i cordó umbilical, que poden ser nocius per a l'aparell reproductor masculí i són tòxics per a la reproducció' ...
  Com arriben els Ftalats (DOP) a la sang del nadó? Si una dona utilitza un vibrador amb contingut de ftalats, no sentirà en aquell moment cap mal, ni cap sensació estranya, simplement va a administrar microdosis deftalats que aniran directament a la sang en ser absorbits per les mucoses. Cada vegada que utilitzi aquestvibrador o massatges, s'administrarà una dosi que augmentarà de forma periòdica i acumulativa els nivells deftalats en la sang. Això significa que a major ús major contaminació, És a dir: el quilometratge si compta!
  Com detectar el ftlato abans de comprar una joguina sexual?
  Primerament llegint l'etiqueta i segon, fer servir l'olfacte. Demani que l'hi s'obrin per olorar. Feu cas als seus sentits, si ho fa olor i sent que la joguina fa olor de plàstic fort o dissolvent o greix semblant al de la cuina, no ho compri i si el compra almenys que vostè estigui conscient de les repercussions que pot generar aquest producte.
  'Recomanacions':
  * Només compri joguines sexuals que indiquin els seus continguts
  * Vegeu l'etiqueta 'DOP FREE' o 'PVC FREE' o 'Lliure de ftalats'
  * Si fa olor de plàstic fort NO HO COMPRI
  * És preferible busqui productes certificats sota l'estàndard 'Empresa sexualment Responsable'
  * Comproveu que el producte inclou l'etiqueta amb les dades del fabricant per a futurs reclams
   

  On comprar masajeadores (vibradors) de silicona i alta qualitat sense ftlatos? 

   

  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook