Blog 
Salut i benestar
RSS - Blog de Francisco Vera

L'autor

Blog Salut i benestar - Francisco Vera

Francisco Vera

No sabria què dir de mi

Sobre aquest blog de Salut

Bloc relacionat amb temes de salut i benestar de tota la família


Arxiu

 • 18
  Juliol
  2013

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

   

  Aprimar 'és el que toca'

  L'any té els seus objectius molt marcats en quant a 'el que toca'. A la primavera 'toca posar-se en forma' per lluir margalló a la piscina. A l'estiu 'toca relaxar' ​​i prendre'ns 'els quintos' molt fresquets en una terrassa a la vora de la platja o al fresc a la ciutat.
  Fins llavors, encara conservem aquest 'tipito' que aconseguim a base de fer dietes ràpides i sortir a caminar o machacarnos fent spinning i 'toca lluir'.
  Al final de l'estiu ja comencem a notar la metamorfosi anual en tancar cremalleres i en intentar calçar-nos els texans novament, però encara no 'toca preocupar'. Deixem la bàscula de banda i fem com l'estruç: si no mirem, no existeix ... i pensem: bo, és hivern. Amb un jersei ample, o amb aquesta jaqueta fosca, dissimulació perfectament i llavors, passa l'inevitable: vénen els ponts ... Ah! Els ponts. Cal aprofitar molt bé. El pont del 12 d'octubre, el pont de Tots Sants (o el que ara s'entesten a anomenar 'Jalohüin') i després, ja amb el pont de la constitució sonen els primers nadales i la resta, és millor ni explicar-ho.
   
  L'inventari és devastador
  Amb les 'tiberis de Cap d'Any', mengem sense fam, bevem sense set i mengem com si mai més fos a haver menjar al món. Ens fiquen els polvorons pels ulls. Anem on anem, per tot arreu hi ha safates amb llaminadures i com no ... els àpats amb amics i companys de treball. Menjars que no són menjars, sinó un atemptat contra la nostra salut. I beure ... de beure alcohol, ja ni parlem.
  Acaba Nit de Nadal i l'endemà és el Nadal i el que més i el que menys, es reuneix amb la seva família per menjar-se un bon cuit on el bullit és l'excusa per seguir amb els aperitius, les rialles, el bon vi, els polvorons, els massapans, coques de mel, torrons (segons els costums locals) i les eternes sobretaules. 
   
  Tortell de Reis
   No ha passat una setmana i està esperant el sopar de Cap d'Any amb més delícies i més dolços i després d'una nit de 'ni se sap què hem ficat al cos i què està processant nostre fetge', arriba l'hora de dinar amb la família o els amics (o tots dos) ..., però mentrestant arriba la Cap d'Any i l'Any Nou, més menjars, més amics i més de tot ... Ja a hores d'ara, el cos no pot més. Entre menjars i desordres només volem que passin les festes i tornar a la 'santa rutina', però ... encara no ha acabat. No, no. Queda el tortell! Ui, el tortell de Reis! ...
  Quan arriba el dia del tortell, ja no ens queda figura que lluir. A partir d'aquest moment comença el problema de consciència, que dura just fins a la primavera en què els dies són més llargs i ens desaletargamos. Ja ens ve de gust passar temps al carrer i volem estar guapos, però no ens sentim macos. Just en aquest moment, és quan volem baixar de pes de manera ràpida i 'toca posar-se a dieta de nou' i busquem la més ràpida o la més que estigui de moda en aquell moment. I el cicle comença de nou.
  Així any rere any. Vam aconseguir baixar a força de dietes 5 quilos, però al llarg de l'any pugem 7 amb l'odiós efecte rebot i sumem per a la propera, perquè no ens dóna temps.
   
  Com s'aconsegueix revertir això?
  - En primer lloc, no hem d'acudir a les dietes miracle. La manca de nutrients de qualitat fa que el nostre organisme s'auto consumeixi per proveir d'elements nutritius de major qualitat. Perdem les formes del cos, perquè les formes les dóna el múscul i la fibra magra.
  - Nodrint-nos bé perquè el cos no sacrifiqui els teixits vàlids, només consumeixi el greix de reserva. Per això, hem de reprogramar el nostre metabolisme i reeducar.
  - Respectant al nostre cos, perquè ens acompanyarà fins a l'últim dia de la nostra vida.
  - Gaudint de tot, però amb moderació. La nostra filosofia ha de canviar. Quan es veuen resultats positius, un queda resolt a ser més responsables i més respectuós del cos.
   
  ¿Solució?
  Cal posar remei des de ja i no esperar als primers raigs del sol.
  Hi ha una línia de nutrició de molt baixes calories (248 kcal per menjar), però amb tots els nutrients que el cos necessita per tal que només consumeixi els greixos que el cos reserva i no destrueixi fibra i músculs. És la líniaShape de Juice Plus +. Aquesta línia de control de pes també té com a suport un producte que fa que el nostre cos segregui una major quantitat de leptina (l'hormona de la sacietat) i una menor quantitat de ghrelina (l'hormona de la fam).
  No és una 'dieta miracle', sinó més aviat, una manera de reprogramar nostre metabolisme. Són suplements que estan formulats amb ingredients naturals i són aptes per a vegans.
  Aquesta línia de nutrició està dissenyada per científics. És una manera intel · ligent de posar remei a un problema que tants complexos i tants problemes de salut produeixen, a saber: l'obesitat o el sobrepès.
  Complim dos objectius: baixem de pes i al mateix temps ens netegem de totes les toxines que ha estat capaç de metabolitzar nostre organisme.
   

  Més informació sobre Shape aquí 

   

  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook