Blog 
Esports Empordà
RSS - Blog de Esports Empordà

Sobre aquest blog de Empordà

Espai destinat a recollir les notícies, l'opinió i les entrevistes que genera l'esport a l'Alt Empordà


Arxiu

 • 21
  Setembre
  2012

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

   

  CF Palamós: Al camp, no hi ha amics

  Columna del codirector esportiu del Figueres, Adam Fontes, analitzant el proper rival de la Unió, el CF Palamós:

   

  En els últims temps un s’ha acostumat a sentir frases de l’estil: “A dintre el camp no hi ha amics” o “és bona persona, però a dins del camp es transforma”. Són frases comunes en l’argot futbolístic, però amb les  quals no estic gens d’acord, ja que no crec que s’hagi de canviar quan s’entra al camp de futbol, és en situacions de tensió on es veu com és algú realment, i no passejant amb la xicota o fent una cervesa, fent això tothom és bona gent. Dic això, perquè el partit d’aquest diumenge enfrontarà molts jugadors que són molt amics, bé perquè han coincidit en altres equips, han estudiat junts o perquè ho són des de petits.  Hi haurà tensió, n’estic segur, la típica en un derbi empordanès, però no s’han de magnificar les coses, és només un partit de futbol, i en joc només hi haurà 3 punts.


  El Palamós té un molt bon onze, i s’ha sobreposat al “problema” d’haver fet una plantilla per jugar a Primera Catalana i trobar-se amb un ascens als despatxos que ningú esperava. Mantenen el bloc de l’any passat, amb molt bons futbolistes que practiquen un joc de molt de toc amb el seu 4-2-3-1 habitual, de manera que Vilatenim és un camp que els agrada. Potser són massa tous i deixen jugar molt, cosa que teòricament afavorirà la Unió i que es vegi un millor partit.


  Són un bloc sense figures a destacar, però s’ha de vigilar amb el mitjapunta Batanero, que és qui fa jugar l’equip aportant claredat d’idees; però, sobretot, s’ha d’anar amb molt de compte amb el punta Javi Revert, que no necessita res per fer un gol, que pot estar desaparegut i aparèixer de sobte, un autèntic golejador. En resum, és el típic partit a qui a tothom li agrada jugar, esperem que sigui un gran espectacle però que els 3 punts es quedin a Vilatenim.

   

  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook