30 de juny de 2020
30.06.2020
L'Empordà

«Ha tornat la comunicació i l'alegria entre les persones»

29.06.2020 | 19:08
«Ha tornat la comunicació i l'alegria entre les persones»

La mOd va tancar el 14 de març com a conseqüència de la pandèmia del coronavirus i va reobrir el 18 de maig i ja ha començat a retrobar-se amb els clients. Va ser el primer local de l'Escala que va estrenar la màquina de desinfecció que va adquirir l'empresa Neteges l'Empordà, un aparell importat d'Itàlia, perquè el propietari és curòs amb les mesures de seguretat, la higiene i la desinfecció de les instal·lacions.


Quines són les mesures que han pres perquè el client se senti segur?

Som molt curosos amb el tema de la neteja. Cada vegada que marxa un client, netegem la taula i les cadires. Els dispensadors de gel els tenim repartits per tot el local, des de l'entrada fins als serveis. També tenim mascaretes pels clients que no la portin. I respectem la distància de seguretat entre taules.

Com està essent aquest retrobament amb els clients després de tantes setmanes sense activitat?

La retrobada amb els nostres amics ha estat molt especial. Ha tornat l'alegria i la comunicació entre les persones, però encara notem una mica de por. Hi ha clients que no han retornat i esperem que ho facin aviat. Tot i això, el nostre client és local i té ganes de sortir. Esperem que no hi hagi rebrots.

Han fet alguna previsió sobre com es presenta aquest estiu?

De moment, el ritme està essent lent. A Riells, ara comença a haver-hi activitat. Esperem que una vegada s'obrin les fronteres vingui la gent de fora i que la gent de casa s'animi a sortir. Som conscients que serà un estiu atípic. Ara és molt incert tot.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook