L'Agència Vergés&Martí Helvetia de Figueres és especialista, des de fa més de 25 anys, en assegurances d'estalvi, de vida, de plans de pensions, de llar i automòbils. Aquests són alguns dels productes que s'ofereixen a la seva àmplia i completa cartera de serveis.

Un dels seus productes destacables és el seu complet pla Helvetia d'Assistència Familiar, una innovadora pòlissa amb àmplies cobertures en cas de mort, accident, malaltia, assistència en viatges o bé assistència legal. És molt més que una assegurança de decessos, ja que el pla complet inclou: pòlissa d'assistència en viatges per tot el món, possibilitat d'incloure un capital d'invalidesa per accidents fins a 50.000 euros, assistència sanitària amb copagament, assistència legal gratuïta i teleassistència domiciliària en cas de prescripció mèdica, tots els serveis sanitaris, repatriació de l'assegurat en cas necessari, abonament de despeses mèdiques a l'estranger, respectar l'antiguitat en cas de traspàs de pòlissa, etc.

Aquesta pòlissa és un producte versàtil adaptable a totes les edats tant en qüestió de preu com en garanties, i està enfocat a tots aquells que en el seu dia no van contractar el servei i necessiten tenir la tranquil·litat de saber que una entitat gestionarà tràmits, trasllats i despeses de gestió en cas de traspàs. La proposta de l'agència figuerenca és de pagament mensual per a totes les edats o pagament únic amb revalorització d'un 1,5%.

Semblant a aquesta pòlissa, l'empresa té una altra assegurança de vida que també resulta molt interessant, sobretot en el cas d'aquells treballadors que siguin autònoms. En aquest servei es poden incloure una renda mensual per viudetat o orfandat, i també cal especificar que es cobreix la invalidesa professional total permanent.

La llar a resguard

Sempre preocupats per la seguretat i tranquil·litat de les persones, l'Agència Vergés&Martí tampoc descuida la seguretat en qüestió de l'habitatge. Per aquest motiu, el pla Helvetia Llar Vital inclou les garanties imprescindibles per tenir segures les llars. El pla cobreix costos d'incendi i altres danys, assistència a la llar i assistència informàtica, ajuda professional per a feines de manteniment i adequació, responsabilitat civil i cobertures conseqüencials. Per aquells arrendataris o inquilins que vulguin tenir garanties sobre el seu immoble de lloguer, el seu pla és l'Helvetia Llar Lloguer. També es disposa de garanties exclusives relacionades amb gossos perillosos, caçadors, peixeres, retirada d'arbres, vehicles i motos, i un llarg etcètera.

Helvetia Mobilitat

Vergés&Martí Helvetia també disposa d'una assegurança per a conductors de patinets i bicicletes elèctriques amb un capital que cobreix una circumstància d'invalidesa o mort en cas d'accident.

Sempre al servei del client, estan situats a l'avinguda Salvador Dalí de Figueres i al capdavant hi ha l'amable cara de Pere Vergés i Esther Martí. A més, l'entitat és un agent exclusiu d'Helvetia, un grup assegurador suís amb més de 150 anys d'existència.

AGÈNCIA VERGÉS&MARTÍ HELVETIA

Adreça: avinguda Salvador Dalí, 50

Telèfon: 972 511 243 / 609 773 752

Web: www.vergesmarti.com