L'aspecte físic i la imatge constitueixen una part molt important de la nostra carta de presentació, sobretot en aquelles feines o treballs que es realitzen de cara al públic. Entre els factors que més condicionen la nostra imatge, tenim les arrugues i l'aspecte de la pell.

Quan gesticulem, els músculs de la cara es contrauen i s'estiren. Amb els anys, s'acumulen milers de gesticulacions de manera que acaben apareixent plecs en la pell que coneixem com arrugues d'expressió, que es fan més evidents a partir dels 30 o 40 anys. Sense oblidar les arrugues que no són d'expressió, que es van formant amb el temps, per canvis de volum i consistència en els teixits facials.

Actualment és possible tractar les arrugues abans que apareguin, de manera que podem aconseguir mantenir un aspecte més jove durant més temps. Són nombrosos els estudis científics que avalen aquest fet i que conclouen que s'obtindran millors resultats i una satisfacció més gran de la persona, si es realitza el tractament en edats primerenques.

La combinació de tractaments mèdics i estètics depèn sempre de l'edat i el problema a tractar. En gent jove, els tractaments més demandats són el Botox per tractar arrugues i prevenir la seva aparició; la mesoteràpia amb vitamines per millorar l'aspecte de la pell i l'àcid hialurònic per hidratar i per la pèrdua de volum. En dones de més de 45 anys, el Botox és també el tractament més sol·licitat, juntament amb l'àcid hialurònic i els inductors del col·lagen que provoquen un augment de la producció de col·lagen per la pròpia persona millorant l'aspecte de la pell.

El Centre Mèdic Medes disposa de quiròfan que permet la realització d'intervencions de cirurgia estètica que no requereixen ingrés, com la blefaroplàstia o cirurgia de parpelles, liposuccions d'una o dues zones, correcció de cicatrius, cirurgia del lòbul de l'orella, otoplàsties, etc. És a dir, aquelles cirurgies que es poden realitzar amb anestèsia local, amb sedació o sense, i que el pacient se'n pot anar a casa al cap d'uns minuts un cop finalitzada la intervenció.

Les intervencions de cirurgia estètica que requereixen una nit d'ingrés es realitzen en una clínica acordada amb el cirurgià. La simplicitat dels tràmits a realitzar, la flexibilitat d'horaris a l'hora de programar la intervenció, el tracte personalitzat, el fet de disposar d'un quiròfan nou amb els millors estàndards de qualitat i la tranquil·litat d'acudir a un centre mèdic que ja coneixen és el que més valoren els pacients que se sotmeten a una intervenció quirúrgica en aquest centre.

Centre Mèdic Medes

  • Adreça: carrer Pujada del Castell, 39
  • Telèfon: 972 675 000
  • Web: www.centremedicmedes.com