Les ortodòncies no són cap secret per Cristina Talló Ortodòncia. L'empresa figuerenca es dedica a oferir aquest tipus de tractaments, i els adapta a les necessitats de cada persona, oferint característiques especials pels infants des de set a onze anys, per adolescents i adults, sense límit d'edat.

El tracte familiar i proper que s'ofereix al centre fa que, al llarg de la seva trajectòria professional, hagin tractat tres generacions d'una família en poc temps gràcies a la versatilitat dels aparells. En la primera visita, les professionals fan un escàner 3D a partir del qual es crea una simulació de la posició final de les dents després del tractament. D'aquesta manera, els usuaris poden tenir una visualització de com serà el seu somriure després del tractament.

Alineadors transparents

L'equip de professionals que treballa al centre explica que l'ortodòncia ha avançat molt, en els últims anys. Cristina Talló, la responsable de la clínica, diu que «Actualment els tractaments es poden fer amb alineadors transparents totalment individualitzats a cada persona.» Respecte aquest tipus de tractaments, Talló explica que es treuen per menjar i netejar les dents, i d'aquesta manera s'augmenta considerablement el confort durant el seguiment del tractament i facilitant enormement el manteniment de la higiene bucal adequada.

L'horari d'obertura del centre és dilluns i dimecres de 10 a 13.30 i de 15.30 a 20; dimarts i dijous de 10 a 13.30 i de 14.30 a 19. Els divendres, la clínica està oberta de 10 a 13.30.

Cristina Talló Ortodònica

  • Adreça: carrer Moreria, nº4, 2n 2a
  • Telèfon: 972 509 075
  • Web: www.ctallo.com