Com ja és habitual, el pròxim divendres 1 de febrer, la dietista Anna Ferrer inicia una nova edició del «Depurat en grup» a Figueres i, a més, per primer cop, també es realitzarà a Girona, on començarà el dissabte 9 de febrer. Aquesta dieta depurativa és una iniciativa que va començar l'any 2016; la particularitat de ser grupal l'ha convertit en una opció diferent i divertida, que agrada a la gent.

L'objectiu del «Depura't en grup» és netejar l'organisme durant 3 o 4 setmanes, però, per a Anna Ferrer, una finalitat encara més important és que serveixi per iniciar un canvi d'hàbits alimentaris i es prengui consciència de les necessitats reals del cos.

Fa 15 anys que Anna Ferrer va obrir la consulta a Figueres, i des de llavors treballa al vostre servei per oferir l'assessorament nutricional adequat en cada cas. El seu objectiu és elaborar dietes personalitzades però, sobretot, ajudar a adquirir uns hàbits alimentaris adequats a cada etapa de la vida per tal de gaudir dels nombrosos beneficis de seguir una dieta saludable, que s'adapti al ritme de vida de cadascú.

Un altre dels serveis que la dietista Anna Ferrer ofereix a la seva consulta és el test d'intoleràncies alimentàries. Es tracta d'una eina excel·lent per elaborar una dieta saludable encara més personalitzada, perquè permet esbrinar quins són els aliments que l'organisme no assimila correctament i que, fins i tot, estan perjudicant algun dels òrgans, o bé estan frenant la disminució de pes amb l'objectiu de tenir una millor digestió.