El Figueres visitava el Castelldefels aquesta jornada amb la intenció de, després d'encadenar tres importants victòries consecutives, seguir amb el bon nivell i allunyar, de manera gairebé definitivament tranquil·litzadora les places que podrien ser de possible descens compensat. L'empat d'ahir significa el sisè partit consecutiu sense conèixer la derrota per l'equip entrenat pel trio Abella, Yeto i Gordillo.

A Els Canyars el Figueres va sortir amb ganes de seguir amb la positiva dinàmica de resultats. Els gironins van començar forts i mossegant, amb un Joan Pons molt actiu en atac i posant en problemes la defensa local. El Castelldefels va respondre ab dues arribades consecutives de Sergi Gestí ben resoltes per Aroca, que segueix mostrant el seu bon estat de forma en les últimes jornades.

En l'últim quart d'hora de la primera meitat la Unió no va aixecar el peu de l'accelerador i seguia dominant l'enfrontament, encara que una de les millors arribades del primer temps va ser pel conjunt groc. Arturo, quan es trobava sol davant Aroca, no va encertar a rematar la pilota desaprofitant així una clara ocasió per obrir el marcador.

A la segona meitat, tot i que es va mantenir l'empat a zero fins al final, els dos equips van buscar amb insistència la victòria i el duel es va obrir i igualar. El Castelldefels va aconseguir espolsar-se del domini gironí, predominant en molts minuts del primer temps i el duel, per moments, es va convertir en un anada i vinguda que per mèrit dels porters i demèrit dels davanters cap ocasió es va acabar transformant en gol.

En els últims minuts el ritme de partit va baixar i les ocasions de gol ja no eren tant continuades. Tots dos equips, tant Castelldefels com Figueres, es van confirmar amb el punt i no van prendre riscos innecessaris per buscar la victòria.

El punt aconseguit deixa el conjunt figuerenc en onzena posició amb 42 punts, quinze més que la zona de descens directe i cinc més respecte les possibles places de descens compensat. Aquest proper dijous la Unió visitarà el camp del Santboià.