El Peralada-Girona B, equip de Segona B, ha confirmat aquest dimecres a la nit que Narcís Pelach "Chicho" serà el seu nou entrenador després de la marxa d'Arnau Sala a la Xina i de què Juan Carlos Moreno es fes enrere. Chicho, que estava dirigint el primer equip del Figueres, a Tercera Divisió, farà el salt a la categoria de bronze amb 29 anys i debutarà aquest diumenge (12 h) a Son Moix, el camp del líder Mallorca.

La marxa de l'entrenador gironí ha estat un autèntic gerro d'aigua freda per a la Unió, que no té previst precipitar-se a l'hora de buscar-li un relleu. Per aquest motiu, una de les opcions que s'ha plantejat el Figueres és confiar, de moment, amb els dos tècnics ajudants que tenia Chicho actualment: Aitor Yeto i Damià Abella.

Yeto, gironí de 30 anys, era l'alhora preparador físic, té passat al futbol base del Girona i al final no acompanyarà Chicho en el repte de Peralada. Per la seva part, el figuerenc Damià Abella, de 35 anys i exjugador del Figueres, va penjar les botes fa un any i mig després del seu pas pel món professional en equips com el Barça, Betis, Osasuna, Racing i Middlesbrough, entre d'altres. El tàndem Yeto-Damià és previst, si no hi ha canvis d'última hora, que dirigeixi de primera mà el conjunt blanc-i-blau aquest diumenge (12 h) davant l'Horta.