Abans de visitar el líder, l'Espanyol B, el Figueres va baixant posicions en comptagotes i ara és 14è de Tercera Divisió després d'encadenar un altre desencís a casa, aquest cop davant la Pobla de Mafumet (1-2). El conjunt unionista ha patit, davant el filial del Nàstic de Tarragona, la cinquena derrota en els últims sis partits a l'Estadi de Vilatenim, on va guanyar per últim cop el 9 de setembre.

L'equip que entrena Chicho ha vist com en el duel davant la Pobla, que tenia exfiguerencs com Èric Vilanova, Roger Brugué i Àlex Campos, es quedava tota la segona part amb un home menys per l'expulsió de Ferran Grau en el límit del descans. En aquell moment, el resultat era d'1-1 -Gil Muntadas havia neutralitzat el gol de Pol Prats- i en el minut 64 a arribat el gol de la derrota, obra de Rayco. La Unió, que té el descens a sis punts, ho ha intentat fins al final i Toni Cunill ha fregat la igualada quan ja es cantava el 2-2.