El Figueres ha iniciat la temporada de Tercera Divisió amb una derrota (1-0) al camp de l'Horta, equip que prové de Primera Catalana. El conjunt que entrena Chicho, que ha merescut més, ha acabat cedint per un solitari gol del barceloní Adri en el minut 33, poc després que Ritxi Mercader perdonés el 0-1 amb un tir al travesser.

A la represa, l'Horta ha tingut dues ocasions clares per sentenciar, amb dues rematades al pal del figuerenc Sergi Arranz i de Jota. Per la seva part, els empordanesos ho han intentat fins al final i en el minut 85 l'àrbitre ha anul·lat el gol de l'empat a Èric Pimentel per una suposada falta a dins de l'àrea petita al porter Andrés, a qui se li havia esmunyit la pilota de les mans.

El Figueres, que sortia d'inici amb les novetats d'Aroca, Ot Bofill, Payán, Gil Muntadas, Dani Gómez i Chavarría, confia en brindar els primers punts de la temporada el diumenge que ve a Vilatenim davant el Palamós, en l'únic derbi empordanès -i gironí- del curs.