A Tercera Divisió, el Figueres inicia la pretemporada aquest dilluns amb la plantilla gairebé tancada. A Chicho, l'entrenador per segon curs seguit, només li falta un davanter centre que marqui diferències i, si queda més pressupost, un lateral dret que competeixi amb Ot Bofill. Els unionistes han patit una renovació profunda de la plantilla, ja que només s'han quedat un terç dels futbolistes.

D'entre les cares noves, destaquen les del mitjapunta Gil Muntadas (Pobla de Mafumet), el davanter Aleix Feixas (la Jonquera) o el defenses Albert Canal (Manlleu) i David Payán (Muntanyesa). El primer amistós serà el dimecres dia 26 (20 h) al camp de l'Estartit contra el Llagostera, de Segona B i el següent ja serà el compromís de Copa Catalunya amb el Sabadell, també de la categoria de bronze, el dissabte dia 29 (20.30 h) a Vilatenim. Olot (2 d'agost), Vic (6), el Torneig de l'Estany de Ba­nyoles (8) i el Farners (12) seran la resta de rivals a l'estiu.

Figueres 2017/18

Altes: Gil Muntadas (Pobla de Mafumet), Èric Pimentel (Girona B), Aleix Feixas i Joan Pons (la Jonquera), David Aroca, Albert Canal i Ot Bofill (Manlleu), David Payán (Muntanyesa), Joel Vilalta i Pep Chavarría (Figueres juvenil).

Segueixen: Xavi Ferrón, Sergi Romero, Martí Bartrina, Toni Cunill, Maik Molist, Ferran Grau i Ritxi Mercader.

Baixes: Del Campo (Olot), Moha (Llagostera), Javi Revert, Albert Genís i Ramon Masó (la Jonquera), Venzal (Girona B), Torque, Ian Vila, Casanova, Quimo i Pau Valeros (Banyoles), Xavi Gallego, Santi Varese i Sebas Setti.