El Figueres iniciarà la pretemporada el pròxim dilluns dia 17 i en les últimes hores ha presentat un jugador esquerrà que ha de marcar diferències des de la mitjapunta. Es tracta del vigatà Gil Muntadas, que prové de la Pobla de Mafumet, de Tercera Divisió, i que té passat recent a la Segona Divisió B. El fins fa poc jugador osonenc del filial del Nàstic de Tarragona té 23 anys i ha jugat al San Marino Calcio de la lliga italiana i al planter del Sevilla C i de l'Espanyol.

El conjunt que entrena Narcís Pelach Chicho està pendent ara de tancar un davanter de referència després que també fossin presentats, la setmana passada, els ofensius Aleix Feixas (la Jonquera) i Èric Pimentel (Girona B). La Unió té 17 jugadors actualment després de fitxar-ne 10 i de renovar-ne 7.

Figueres 2017/18

Altes: Gil Muntadas (Pobla de Mafumet), Èric Pimentel (Girona B), Aleix Feixas i Joan Pons (la Jonquera), David Aroca, Albert Canal i Ot Bofill (Manlleu), David Payán (Muntanyesa), Joel Vilalta i Pep Chavarría (Figueres juvenil).

Renovats: Xavi Ferrón, Sergi Romero, Martí Bartrina, Toni Cunill, Maik Molist, Ferran Grau i Ritxi Mercader.

Baixes: Del Campo (Olot), Moha Chabboura (Llagostera), Cristian Venzal, Javi Revert, Albert Genís i Ramon Masó

(la Jonquera), Torque, Ian Vila, Adrià Casanova, Quimo i Pau Valeros (Banyoles), Xavi Gallego, Varese i Sebas Setti.