La Jonquera sabrà, aquest diumenge, si segueix a Tercera Divisió -per l'ascens del Peralada a Segona B- o baixa a Primera Catalana pels descensos no compensats. No obstant això, el club alberenc ha començat a posar fil a l'agulla a la confecció de la plantilla i el primer pas va ser confirmar que hi haurà canvi de junta a les properes setmanes -és previst el retorn de l'expresident Josep Serra- i que David Zurita serà el nou director esportiu.

La banqueta és un dels primers punts a decidir i, amb la marxa de Nacho Castro a l'Horta, Edu Vílchez és el candidat principal a ocupar-la -segons informa Emporda.info- en el lloc d'Enzo Galli, que té opcions de seguir en el cos tècnic. L'ex del Figueres, Peralada, Olot i Palamós podria ser presentat en els pròxims dies.

Renovacions de Zou i Bena

L'arribada d'El Maestro permetria que exjugadors seus l'acompanyessin, com Javi Revert o Santi Varese, que no seguiran en el Figueres. Pel que fa al capítol de baixes, és previst que no continuïn Joan Pons (Figueres), Joan Pujol, Boido i Marc Vilà. En canvi, els primers jugadors en signar la continuïtat han estat els defenses Zou Moustakim i Bena Zoubai.