El Peralada té la Segona Divisió B a només dos partits després de col·locar-se a on volia ser quan es va proclamar sotscampió de Tercera Divisió: a la final de la promoció un cop superades dues eliminatòries contra el Conquense i el Móstoles. Així, entre aquest diumenge dia 18 i el que ve, dia 25, els altempordanesos hauran de ser millors que el Rápido de Bouzas, de Galícia, per tocar la categoria de bronze per primer cop en 102 anys d'història.

A l'espera de confirmar els horaris, l'anada serà a la ciutat de Vigo (Pontevedra) i la tornada a l'Alt Empordà, el diumenge dia 25 de juny. El Rápido de Bouzas té com a entrenador Patxi Salinas, exjugador de l'Athletic de Bilbao i del Celta i germà de l'exblaugrana Julio Salinas.

Arnau coneix el tècnic rival

"És un rival a qui no fan gols i en ser entrenat per Patxi Salinas segur que tindrà tota la intensitat del món", comenta l'entrenador del Peralada, Arnau Sala, que es va enfrontar al tècnic basc en un Olot-Sant Andreu, el gener del 2014.

Els gallecs, com el Peralada, es van proclamar sotscampions del seu grup i pel camí han eliminat el Cayón (global de 6-0) i el Villa de Santa Brígida (2-0). El Rápido de Bouzas és sòlid, té com a referència ofensiva Pablo Carnero -ex-Pontevedra, de Segona B- i pel que fa a l'afició, en el camp Baltasar Pujales van col·locar 1.300 espectadors en el darrer partit contra els canaris.