El Peralada s'ha classificat per a la final de la promoció d'ascens a Segona Divisió B després de superar l'eliminatòria de semifinals contra el Conquense. D'aquesta manera, els d'Arnau Sala i Xavi Punsí es troben a només dos partits (anada i tornada, el 18 i 25 de juny, contra un rival que coneixeran demà dilluns) de pujar per primer cop a la categoria de bronze.

A Conca, aquest diumenge, els peraladencs han fet valer el 3-0 a favor del partit d'anada per afrontar la tornada amb tranquil·litat. Per si no era suficient, en el primer minut Cesc Clotet ha aprofitat una assistència de Marc Carbó per col·locar el 0-1. Amb aquest marcador, el Conquense necessitava cinc gols per passar a la següent ronda, i n'ha acabat marcant tres, a la segona part.

En cap moment el Peralada ha vist perillar la seva classificació per a la final. En l'eliminatòria decisiva és molt probable que li toqui un campió, que seria amb la tornada a fora de casa. Si li toca un segon el sorteig determinarà on es juga el darrer partit.