El Club Deportivo Móstoles URJC serà el primer rival del Peralada per iniciar el camí cap a Segona Divisió B, que comença aquest diumenge i, si tot va bé, finalitzarà el 25 de juny. L'equip madrileny, quart del seu grup, ha estat l'escollit en un sorteig aleatori que ha tingut lloc aquest dilluns a la tarda. El partit d'anada serà a Madrid aquest diumenge a les 12 del migdia i la tornada el dia 28 a Peralada.

Berodia, el golejador, ex-Lugo

El Móstoles ha quedat per darrere l'Atlético de Madrid B, Unión Adarve i Alcobendas Sport després de sumar 62 punts i d'arribar a la promoció amb les forces justes, sumant un punt en els últims quatre partits. D'entre els jugadors més decisius té el veterà Gerardo Berodia, autor de 17 gols i exjugador del Segona Divisió A amb el Lugo.

El Móstoles juga a l'Estadi El Soto, de gespa natural i amb capacitat per 14.000 espectadors. Des de fa un any té un conveni de col·laboració amb la Fundació Iker Casillas i, igual que el Peralada, viurà la seva primera promoció d'ascens.

Cal recordar que si el Peralada vol ascendir a la Segona B haurà de superar tres eliminatòries i un total de sis partits, el darrer dels quals serà el 25 de juny sempre i quan vagi superant les rondes.