El Peralada ja és a semifinals de la promoció d'ascens a Segona Divisió B després de segellar l'accés aquest diumenge (2-0) davant el Móstoles. En el partit de tornada de la primera eliminatòria, el conjunt que entrena Arnau Sala i Xavi Punsí partia amb un marcador a favor de 0-1 i no s'ha deixat sorprendre pel conjunt madrileny. No obstant això, a la primera meitat el Móstoles s'ha topat amb un immens Gianni, que amb quatre intervencions ha allargat la bona actuació del partit d'anada, en què va aturar un penal en el minut 85.

A la segona part, i amb l'entrada del debutant José Higón, procedent de l'Hospitalet, els peraladencs han donat un pas més per marcar el gol de la tranquil·litat i l'han aconseguit en el minut 61 després d'un teva-meva entre Ernest Forgas i Coro que l'ex de l'Olot i l'Hospitalet, tot sol davant Sierra, no ha desaprofitat. Aquest, era el 16è gol del curs de Coro, que ja havia anotat en el partit d'anada.

A la recta final, amb els nervis que suposen una eliminatòria d'aquestes característiques, una targeta groga a cada porter després d'una enganxada entre els dos conjunts ha enviat Gianni a la dutxa. L'exporter de l'Olot havia rebut una targeta en el minut 39 de la primera part per pèrdua de temps i d'aquesta manera es perdrà el partit d'anada de les semifinals, contra un rival que sortirà del sorteig de demà.

Tot i jugar amb deu homes -Richi Paz, porter suplent, ha ocupat el lloc de Gianni- el Peralada ha sentenciat l'eliminatòria en el minut 93 amb un penal transformat per Ernest Forgas que ha fet embogir els prop de 800 espectadors que han assistit en el Municipal, d'entre els quals una vintena d'exjugadors del club i els tècnics del Llagostera Oriol Alsina i Oscar Álvarez.