El Figueres va acabar, el diumenge passat, la temporada amb una derrota intranscendent davant un Granollers (1-2) que li ha pres la vuitena posició. Aquest fet ha deixat la Unió novena, un lloc per sobre respecte al curs anterior, en un any molt tranquil en l'estrena del jove Chicho a la banqueta.

Davant el conjunt vallesà, en el comiat a Vilatenim, amb entrada gratuïta i 250 espectadors a les grades, el tècnic unionista va apostar per les rotacions. Les entrades més significatives van ser els debuts com a titular dels fins fa un any juvenils Pau Valeros, tercer porter, i Albert Genís, central que havia jugat deu minuts fa dues setmanes.

Juvenils en el Peralada

En l'últim partit de la lliga el Peralada, que tenia el sotscampionat a la butxaca, es va deixar de concessions al camp del Júpiter (1-4). A la Verneda, davant un rival que ja havia descendit, els d'Arnau Sala i Xavi Punsí van veure com Ernest Forgas afinava la punteria amb un doblet. A més, davant les baixes de David Serrano, Nacho Ruiz i Konaré -baixes pel play-off- i de Vallho per sanció van debutar els juvenils Bernat Batlle i Uri Macau.