El Peralada s'ha proclamat, aquest diumenge, sotscampió de Tercera Divisió quan falta una jornada per acabar la lliga. Els verd-i-blancs han vist com l'Olot no fallava en la penúltima jornada davant el Castelldefels (5-0) i s'adjudicaven el títol de campió. El conjunt d'Arnau Sala i Xavi Punsí s'ha desfet de l'Ascó (3-0) amb gols d'Ernest Forgas (31' i 64') i Jorge Marta (89') i ja pensen en la promoció d'ascens a Segona B.

Si el Peralada vol ascendir a la categoria de bronze haurà de superar tres eliminatòries i un total de sis partits -en cas de quedar campió, amb dos en podia haver fet prou. Així, a partir del 21 de maig, des de quarts de final, els altempordanesos pugnaran per ascendir, un fet que obtindria el 25 de juny per primera vegada a la seva història.

Després del 3-0 davant l'Ascó, el segon entrenador peraladenc Xavi Punsí explicava que "era molt difícil assolir el títol. De cara al play-off, l'equip està bé, animat i ara intentarem recuperar jugadors amb molèsties, ja que el frec a frec amb l'Olot, al qual felicito pel títol, ens ha exigit molt".

Cal destacar que en el partit d'aquest diumenge davant el conjunt ebrenc, abans de començar hi ha hagut passadís per l'equip aleví A del Peralada, que s'ha proclamat campió de Primera Divisió a Olot.