Perquè el Peralada acabi com a campió de Tercera Divisió necessita un miracle: guanyar els dos partits que queden (Ascó i Júpiter) i que l'Olot, líder amb sis punts més, perdi contra el Castelldefels i el Manlleu. El conjunt d'Arnau Sala i Xavi Punsí rebrà l'equip ebrenc aquest diumenge (17 h) amb les baixes per lesió de Coro, David Serrano, Víctor Alonso, Nacho Ruiz i Konaré. El que menys preocupa a la cúpula peraladenca és ara mateix el títol -la promoció d'ascens està assegurada des de fa setmanes- i l'objectiu és recuperar peces a partir del play-off, el 21 de maig.

Un altre dels equips de casa que s'hi juga alguna cosa és la Jonquera, que té una altra final aquest diumenge (17 h) en el darrer partit a casa. Després d'encadenar dues victòries seguides l'equip d'Enzo Galli es troba amb un punt de coixí respecte al descens, però està pendent dels no compensats de Segona B, que donarien tres places més de propina cap a Primera Catalana. La Jonquera rebrà la visita del Júpiter, penúltim classificat que encara té opcions de salvar-se, en el retorn de Bena Zoubai després d'un partit sancionat.

Per la seva part, el Figueres només es juga l'honor i l'opció d'atrapar el Palamós en el vuitè lloc final. Els unionistes es desplacen aquest diumenge (12 h) al camp del Sant Andreu, cinquè classificat que té la promoció d'ascens a només un punt. Per aquest partit, Chicho tindrà les baixes dels sancionats Maik Molist, Ramon Masó i Xavi Ferrón.