El Peralada s'anima d'allò més per intentar caçar el títol de campió després de superar l'Olot (2-1) amb un gol en el minut 93 d'Ernest Forgas. Els d'Arnau Sala i Xavi Punsí se situen a només tres punts, i l'average a favor, quan queden tres partits per acabar la lliga de Tercera Divisió.

Davant 1.300 espectadors, el conjunt de Ramon Maria Calderé s'ha avançat en el marcador amb un voleia del llançanenc Hèctor Simón en el minut 15, però amb el marcador a favor s'ha dedicat a conservar-lo en lloc de buscar el 0-2.

El Peralada ha anat guanyant terreny a poc a poc i a la segona part se n'ha ensurtit amb l'entrada dels revulsius. Sergi Álamo, amb una canonada imparable amb la cama esquerra que ha entrat per l'escaire, ha situat l'1-1 en el minut 65 i Ernest Forgas, amb un cop de cap a la sortida d'un córner, ha fet embogir els empordanesos en el minut 93.