Els tres equips altempordanesos de Tercera Divisió tindran baixes per sanció a la jornada d'aquest cap de setmana. Per una part, per jugar al camp del Castelldefels el Peralada (diumenge, 12 h) es quedarà sense el migcampista Marc Carbó, que va rebre la cinquena targeta groga de la temporada davant la Jonquera. Els verd-i-blancs, segons a la classificació a dos punts de l'Olot, tampoc podran comptar amb els lesionats Gianni, Nacho Ruiz, Víctor Alonso, Coro i Konaré.

D'altra banda, el Figueres jugarà aquest dissabte (17 h) al camp de la Pobla de Mafumet amb les absències per sanció del lateral Quimo Rodríguez i del migcampista Ritxi Mercader. Mentrestant, la Jonquera rebrà la visita del Vilafranca (diumenge, 12.30 h) sense els castigats Tidiane Barry ni Pau Bonmatí. Cal recordar que els jonquerencs tampoc comptaran amb Ismael Lakhamy ni amb Juanpi Sepúlveda, que han estat donats de baixa.

SANCIONATS

Tercera Divisió: Marc Carbó (Peralada), Quimo Rodríguez i Ritxi Mercader (Figueres), Tidiane Barry i Pau Bonmatí (la Jonquera).

Segona Catalana: Ricard Ferrer (l'Escala) i Blas Hornos (Base Roses)

Tercera Catalana: Manu Amorós -3- (Viladamat), David Cortés (Cabanes), Gerard Murillo (Borrassà), Sergio Moreno -2- i Sergi Torrecabota (Cistella) i David Marcè (Sant Pere).

Quarta Catalana: Xavi Moreno -2- (Cadaqués), Marc Busquets (Siurana), Migue Cortés -2- i Ibra Chaabouchi (Garriguella) i Yosu Rodríguez (Espolla).