El Figueres, a nou punts de la promoció d'ascens a Segona B quan queden vuit jornades, esgotarà els darrers cartutxos per seguir somiant amb la visita del Vilassar de Mar, aquest diumenge (16.30 h). Els nois de Chicho se seguiran refugiant a Vilatenim, on han mostrat la seva millor versió, davant els desencisos en cadena que pateixen a fora de casa, el darrer dels quals al camp de l'Europa (3-0).

En aquest partit serà baixa per sanció el migcampista Cristian Venzal i la millor notícia podria ser el retorn de Pedro del Campo. El capità de la Unió ja entrena amb el grup, ha deixat enrere una ruptura del dit petit del peu i si Chicho ho considera oportú gaudirà de minuts tres mesos després d'estar fora dels terrenys de joc.

Al davant, el Figueres es trobarà un Vilassar que viu el seu millor moment, amb 8 victòries en els últims 12 partits que l'han tret del descens. Els maresmencs viatgen a l'Empordà sense els sancionats Soufyane i Jaime, però recuperen Adrià Blanchart.

Possible alineació: Gallego, Quimo, Varese, Cunill, Romero, Ferran Grau, Xavi Ferrón, Maik Molist, Casanova, Ritxi Mercader i Revert.