El Peralada, segon classificat de Tercera Divisió, confia en retallar punts al líder Olot -ara, a quatre punts- i sentenciar el seu accés a la promoció d'ascens a Segona B aquest diumenge (17 h) al camp del Terrassa. Els vallesans, cinquens i primer equip que es quedaria sense bitllet, es troben a 13 punts i un triomf deixaria els d'Arnau Sala i Xavi Punsí encara més tranquils per acabar fent play-off. Aquest duel, servirà de retorn a l'Olímpic per als exjugadors del Terrassa Chele i Xavi Boniquet.

El Figueres tanca el Tourmalet

Per la seva part, el Figueres rep l'Ascó en un partit avançat aquest dissabte (16.30 h) a Vilatenim. Els unionistes, situats a mitja taula, tancaran el seu Tourmalet particular -després de quedar imbatut contra l'Olot, Peralada i Vilafranca- davant un conjunt ebrenc que és tercer. Chicho, tècnic dels figuerencs, té la baixa segura de Pedro del Campo i està pendent de l'evolució de Quimo i Toni Cunill, absents en el darrer partit a Manlleu (0-0) per molèsties físiques.

Puntuar al Narcís Sala

D'altra banda, la Jonquera intentarà puntuar aquest diumenge (12 h) al camp del Sant Andreu, un rival que és sisè i confia en acabar entrant a la promoció d'ascens a Segona B. Al Narcís Sala, el tècnic jonquerenc Axel Vizuete té el dubte del davanter Toledo. Els fronterers tenen sis punts de coixí respecte al descens i amb un partit pendent, davant el Figueres, el pròxim dia 1 de març.