El Peralada ha encadenat la segona victòria consecutiva i es manté segon de Tercera Divisió, ara a només quatre punts de l'Olot, que ha igualat contra la Pobla de Mafumet (0-0). Els nois d'Arnau Sala i Xavi Punsí s'han desfet de la Muntanyesa (2-0) amb un gol a cada part de Xavi Boniquet, després de driblar el porter visitant, i de Pablo Carbonell, en una gran jugada personal. Els verd-i-blancs, a més, han celebrat el debut del davanter Ernest Forgas, fitxat al gener procedent del Prat i que encara no havia pogut jugar per molèsties físiques.

Tercer empat seguit del Figueres

Per la seva part, el Figueres ha viscut el tercer empat consecutiu al camp del Manlleu (0-0) en un duel on ha gaudit d'ocasions suficients a la segona part per desnivellar el marcador, de les botes de Xavi Ferrón i Moha Chabboura. L'equip de Chicho, amb les baixes per lesió de Quim, Toni Cunill i Pedro del Campo, és onzè a la classificació, a 12 punts de la promoció d'ascens, a 8 del descens i amb un partit pendent contra la Jonquera (1 de març).

Gol olímpic fatídic per la Jonquera

D'altra banda, la Jonquera té sis punts de marge amb el descens després de cedir davant el Terrassa (0-1) i trencar una ratxa de dues victòries consecutives. Els nois d'Axel Vizuete, sense el lesionat Toledo, han perdut per un gol olímpic dels egarencs a l'inici de la segona meitat i han creat molt poc perill a la porteria contrària.