El Peralada va deixar enrere una ratxa de tres derrotes i un empat amb una golejada clara al camp del Cerdanyola (1-5), un rival que lluita per eludir el descens. Els verd-i-blancs, encara sense el nou davanter Ernest Forgas, baixa per molèsties físiques, van obtenir el triomf més ampli a camp contrari en un duel on Arnau Sala i Xavi Punsí van apostar per consolidar les bases per primer cop amb tres centrals (Vallho, Estellés i Nacho Ruiz) i dos carrilers (Carbonell i Chele).

L'aposta no podia ser més gloriosa i en el minut 18 el marcador ja el tenia a favor, amb 0-2, amb gols de Nacho Ruiz, a la sortida d'un córner, i de Serrano, en aprofitar una assistència de Coro i abans de ser canviat al descans per lesió. Tot i que els vallesans van retallar distàncies abans del descans amb el corpulent Elhadji, el Peralada no va donar opcions a la represa i Coro, Marc Carbó i Pau Ribas van rubricar la golejada. El defensa de l'Escala va marcar el seu primer gol a Tercera Divisió -el curs passat, n'havia anotat quatre a Primera Catalana amb l'equip escalenc- en rematar amb el cap una centrada des de la dreta de Carbó.

Aquest triomf alleugereix el Peralada, establert a la segona posició, amb 13 punts de coixí amb la promoció i a 6 del líder Olot.