El Peralada, segon classificat de Tercera Divisió, ha aprofitat l'últim dia del mercat d'hivern per incorporar un davanter que ocupi la plaça del lesionat Draman Konaré, tot i que també ha lamentat una baixa sensible. Per una part, l'escollit per reforçar els d'Arnau Sala i Xavi Punsí ha estat Ernest Forgas, jugador de 23 anys que prové del Prat, de Segona Divisió B, i que el Girona fitxa i cedeix en els peraladencs. A més, té passat recent al Sabadell, Rubí i Pobla de Mafumet.

Per contra, Keita Karamokoba, autor de nou gols, ha demanat la baixa i el club li ha concedit, per anar a l'Atlético Saguntino, equip valencià de Segona B. L'ex del Recreativo de Huelva era una de les peces bàsiques de l'equip a la punta d'atac.

D'aquesta manera, l'arribada del corpulent davanter barceloní i el debut de Cesc Clotet, fitxat a la tardor quan es recuperava d'una lesió al genoll, completa de moment l'atac dels peraladencs, liderat per David Corominas, autor d'11 gols i amb tots els minuts jugats.

Tanmateix, el mercat d'hivern pel Peralada seguirà obert per la lesió de llarga durada de Konaré, autor de sis gols i que aquest gener s'ha trencat els lligaments encreuats del genoll dret.