El Figueres ha vist com, els darrers dies, el davanter Marc Bonaventura havia sol·licitat la baixa federativa i se li va concedir el divendres passat. El jugador de Banyoles és pretès per equips, també, de Tercera Divisió com el Palamós i la Jonquera, i el seu camí està encarrilat cap al degà.

Si s'acaba confirmant el fitxatge de Bona pel Palamós, allà es retrobaria amb excompanys com Guillem Cornellà, Marc Serramitja i Narcís Barrera. Curiosament, Palamós i Figueres es veuran les cares en el primer partit de l'any, el 8 de gener (12 h), al Nou Estadi.

Bonaventura estava sent el 16è jugador més utilitzat per Chicho, tècnic unionista, després de disputar 11 partits, 5 dels quals com a titular (498 minuts), i sense haver pogut marcar cap gol. L'ex del Banyoles va fitxar pel Figueres l'estiu del 2013, entremig ha viscut un calvari de lesions i una cessió en el Girona B, i el seu gol més recordat és el que va anotar al camp de la Pobla de Mafumet en l'últim partit de lliga de la temporada 2014/15 i que va permetre l'accés en el play-off d'ascens a Segona B.