Abans dels enfrontaments titànics contra el Vilafranca i l'Olot, el líder Peralada va mantenir la distància amb la promoció d'ascens -continua amb 15 punts de coixí respecte al cinquè- gràcies a la golejada incontestable davant el Castelldefels (4-0). L'encert ofensiu dels d'Arnau Sala i Xavi Punsí va anar a càrrec de Konaré -màxim realitzador de l’equip amb els mateixos sis gols que Coro i Keita-, Boniquet -marcava per segona setmana seguida-, Estellés -central destapat amb tres dianes- i Jorge Marta -estrenava el compte.

Moha situa el Figueres a un punt de la promoció

Després de l'inici regular de lliga el Figueres s'ha tret de sobre els complexes i el ritme vertiginós dels últims dos mesos l'ha alçat a només un punt de les places de promoció d'ascens a Segona B. El diumenge, en un retorn amarg pels jugadors altempordanesos i ex del Figueres Roger Brugué i Pol Valentín, els nois de Chicho van passar per sobre (4-0) de la Pobla de Mafumet, equip de Segona B fins el maig passat. Després d'una primera part insípida amb 0-0 en el marcador, el Figueres va deixar enrere els dubtes de Castelldefels amb una segona part magistral. La llauna va obrir-la el lateral Santi Varese (51') i tot seguit Moha va iniciar el seu recital particular (56', 65' i 70').

La Jonquera torna a cedir per la mínima contra un candidat

La Jonquera s'ha allunyat a tres punts de la promoció d'ascens a Segona B, un fet ni molt menys alarmant, després de perdre per segona setmana seguida contra un rival que sí que ocupa places de play-off. Si a la jornada anterior va cedir davant el líder, el Peralada (1-0), el diumenge va tornar a posar les coses difícils al Vilafranca (1-0), que també va marcar el gol de la victòria a l'inici de la segona part. Els nois d'Axel Vizuete van jugar l'última mitja hora amb un home menys per l'expulsió de Mamau Jabbie.