Marc Serramitja, qui va ser jugador del Figueres les dues últimes temporades, està trobant la seva millor versió en el Palamós i aquest diumenge ha estat l'autor del gol (60’) que ha servit per tombar el Peralada (1-0). El conjunt d'Arnau Sala i Xavi Punsí havia sumat 28 dels 30 punts en joc i al Nou Estadi ha encaixat la primera derrota de la temporada.

No obstant això, el lideratge segueix a les seves mans, si bé ara el coixí és de només un punt amb l'Olot, amb qui es trobarà el 27 de novembre a la Garrotxa. El Peralada ha topat contra un equip que es manté ferm a la quarta posició i que compta amb un grapat d'exjugadors verd-i-blancs dels darrers mesos, com Jaume Duran, Guillem Cornellà, Sergio Garcia, Aleix Feixas o Narcís Barrera, absent per sanció.

La Jonquera puntua després de perdre la imbatibilitat

La Jonquera afrontava el primer partit després de perdre la imbatibilitat davant el Palamós en el camp del cuer de Tercera Divisió. El Sabadell B, que desconeix la victòria després d'onze jornades, no ho ha posat fàcil als fronterers, que s'han conformat amb un punt que els manté en una còmoda sisena posició, a cinc punts de la promoció d'ascens a Segona B i amb vuit de coixí respecte al descens a Primera Catalana.

Sense el lesionat Toni Montero per tercer partit, Boido Balde ha tornat a ocupar la porteria. Com a novetats a l'onze inicial hi havia l’entrada de Mamau Jabbie i Coro, però el protagonisme al primer temps ha recaigut sobre Oscar Molina, que ha rematat una centrada amb planxa per situar el 0-1. A la represa, però, el Sabadell B, un rival amb qui s'havia vist les cares a Primera Catalana feia tres temporades, ha obtingut la igualada en el minut 75.

Mitjan anglesa a Vilatenim

El Figueres ha canviat la cara amb només un mes i després d'un inici dubitatiu s’ha aferrat a la mitjana anglesa per tenir, a la jornada 11, els mateixos punts que el setè classificat. En el dia que es presentava el seu futbol base, els nois de Chicho han guanyat a casa per tercer partit seguit davant un Europa (1-0) en hores baixes que podria canviar el tècnic, Albert Poch. Un solitari gol de Pedro del Campo després d'una centrada de Xavi Ferrón per la banda dreta ha decantat la balança en el minut 73. El cop de cap del capità unionista, que deixava la banda dreta per formar parella en atac amb Moha, primer, i Casanova, després, ha estat desviat per un defensa abans de què la pilota entrés a dins.