El líder Peralada visita el camp del Palamós (diumenge, 17 hores) com a únic equip del grup que es manté sense perdre després de 10 jornades. Els nois d'Arnau Sala i Xavi Punsí tindran les baixes de Djak Traoré, Sergi Álamo, Cesc Clotet i s'enfrontaran a exjugadors del club verd-i-blanc com Guillem Cornellà, Jaume Duran, Sergio García i Aleix Feixas -Narcís Barrera és baixa per sanció després d'anotar el gol del triomf a la Jonquera.

La temporada passada, el Peralada va empatar al Nou Estadi (1-1) amb un gol de Mate, actualment vinculat al Manlleu. El Peralada és, juntament amb la Jonquera, l'equip menys golejat de Tercera Divisió i, al davant, compta amb un trident format per Coro, Keita i Konaré que s'han repartit 15 gols.

Després de perdre la imbatibilitat

Per la seva part, la Jonquera -sisè classificat- juga al camp del Sabadell B (diumenge, 19 h) en el partit posterior després de perdre la imbatibilitat, davant el Palamós. El conjunt d'Axel Vizuete està pendent de l'evolució dels lesionats Toni Montero -Boido Balde es va estrenar com a titular sota els partits la jornada anterior-, Pep Vergara o Bena per visitar un rival amb qui va perdre 2-1 a la temporada 2013/14, a Primera Catalana.

Presentació de la base figuerenca

D'altra banda, el Figueres -dotzè- encadena quatre jornades sense perdre i vol seguir escalant a Vilatenim (diumenge, 17 h) davant l'Europa, que es manté al límit del descens pocs mesos després de disputar la promoció d'ascens a Segona B. Chicho, tècnic unionista, està pendent de recuperar els davanters Javi Revert i Bonaventura en un partit on es preveu que hi hagi una major afluència d'espectadors perquè els equips base del Figueres es presentaran abans.