En uns duels avançats a dissabte, la Jonquera i el Figueres van empatar a Tercera Divisió. Per una part, l'equip que entrena Àxel Vizuete va allargar la seva imbatibilitat -vuit jornades, en total- a casa davant el Sant Andreu (0-0). La solidesa defensiva dels jonquerencs, que fa quatre partits que no encaixen cap gol, va ser clau tot i que Coro va estar a punt de situar l'1-0 a la segona part. Amb aquest punt, la Jonquera es manté a la zona mitjana alta en la seva estrena a la categoria.

Per la seva part, el Figueres es va quedar a només tres minuts d'encadenar la seva segona victòria seguida al camp de l'Ascó (2-2). Moha Chabboura va avançar als de Chicho des del punt de penal, però els locals establien la igualada abans del descans amb un potent xut d'Osado. A la represa, el recent entrat Ritxi Mercader va aprofitar una assistència de Pedro per situar l'1-2, però en el minut 87 Bertomeu va signar el 2-2 definitiu amb un llançament de falta.