Tot segueix igual entre els equips altempordanesos de Tercera Divisió després de la jornada d'aquest diumenge. Per una part, el Peralada seguirà com a líder indiscutible una setmana més després d'aconseguir la sisena victòria en sis partits davant el Cerdanyola del Vallès (1-0). Un solitari gol de penal de Coro a la recta final del partit ha decantat la balança a favor dels d'Arnau Sala i Xavi Punsí, que han guanyat en un camp embassat per la intensa pluja que ha caigut durant la tarda de diumenge.

Per la seva part, la Jonquera seguirà una jornada més sense conèixer la derrota després d'empatar (0-0) a les Forques davant la Muntanyesa. Els nois d'Axel Vizuete han gaudit d'un grapat d'ocasions per quedar-se amb la victòria, d'entre les quals un xut de falta al travesser del nouvingut Marc Vilà, però han obtingut el desè punt en sis jornades i es col·loquen en sisè lloc.

D'altra banda, el Figueres continua sense saber què és guanyar després de sis partits. El conjunt de Chicho tenia la complicada tasca d'assaltar el camp de l'Olot, en el derbi gironí de la jornada, i ha tingut un final cruel (3-2). Després d'igualar en dues ocasions el gol dels locals mitjançant un penal de Ramon Masó i una acció de Moha Chabboura, en el minut 90 l'Olot ha marcat el 3-2, pocs segons després que Marc Mas fallés un penal pels locals. Els unionistes són 16ens abans de rebre el Manlleu, penúltim classificat.