Cinc de cinc. Una maneta de victòries consecutives, quinze punts sumats i la sensació que aquest equip és imparable. Aquest és el millor resum que es pot fer del Peralada en aquesta arrencada de la lliga de Tercera Divisió. Avui, en el municipal de La Pobla, el recital dels empordanesos s'ha fet notar en tot al camp, davant d'un rival que ha plantat cara en tot moment.

Fins a la mitja part, el marcador no s'ha mogut. Ha estat en el minut 51 quan Coro ha obert el marcador en una jugada oportuna i ben resolta (0-1). La victòria estava a l'abast dels visitants, però el segon gol, el de la tranqui·litat, ha tardat en arribar. L'autor del 0-2 ha estat Keita en el minut 88. L'expedició peraladenca ha tornat a casa amb un liderat molt consolidat.