La jornada de Tercera Divisió continuarà aquest cap de setmana amb intencions ben diferents pel que fa als equips altempordanesos. Per una part, el Peralada s'ha col·locat com a líder en solitari amb quatre victòries en quatre jornades, l'última en el derbi davant el Figueres (4-0), i aquest diumenge (12 hores) al camp de la Pobla de Mafumet buscarà el ple al 15 de punts. Per aquest partit, Arnau Sala i Xavi Punsí tindran les baixes per lesió de Sergi Álamo i de Cesc Clotet, últim fitxatge del club verd-i-blanc.

Per la seva part, la Jonquera continua afrontant amb optimisme el seu primer curs a la categoria i cap rival ha estat capaç de tombar-lo en quatre jornades. Aquesta imbatibilitat la seguirà buscant el conjunt d'Axel Vizuete aquest diumenge (19 h) al camp del Cerdanyola del Vallès. En els fronterers podria debutar Marc Vilà, fitxat aquesta setmana procedent del Farners per ocupar la plaça d'Albert Moñino, que va a l'Andorra.

Mentrestant, més urgències té el Figueres, tal com reconeixia Chicho, entrenador unionista, després de caure golejat al camp del Peralada e(4-0). Els blanc-i-blaus desconeixen la victòria després de quatre jornades i necessiten superar el Vilafranca aquest diumenge (16.30 h) a Vilatenim per alleugerir-se. Per aquest enfrontament, el Figueres recuperarà Xavi Ferrón, sancionat en el darrer partit, però es quedarà sense Moha Chabboura, expulsat a Peralada.