Aquesta tarda (19.30 h), Vilatenim obre les portes per veure un derbi gironí inèdit a la categoria. Figueres i La Jonquera no es veien les cares en partit oficial des del març del 2009, quan els fronterers van guanyar a domicili (1-4). Enguany, les coses han canviat.

Inicis diferents per a tots dos conjunts. El Figueres arriba a l'enfrontament després d'empatar els dos primers partits de lliga i amb certes urgències per aconseguir una primera victòria que carregui l'equip de Chicho Pèlach de moral. El tècnic figuerenc afirma que "segur que serà un partit igualat, esperem un derbi en tota regla. Nosaltres no hem començat tan bé com ells i estic segur que el partit s'acabarà decidint per petits detalls". El tècnic de la Unió destaca que "tot i el bon inici que ha fet La Jonquera" espera i desitja que "els tres punts es quedin a casa".

Ferran Grau i Martí Bartrina, tot i que els falta ritme de competició, podrien entrar a la convocatòria després de superar les seves respectives lesions.

Per la seva banda, l'equip jonquerenc afronta el duel amb menys pressió després de sumar un empat i una victòria. Axel Vizuete, entrenador de l'equip, destaca que "a priori els favorits són ells perquè tenen més necessitats per aconseguir la victòria. Ells potser estan una mica més pressionats i això els pot trair". El tècnic de La Jonquera espera i desitja que la seva afició es desplaci a Vilatenim per donar suport a un equip que ha començat amb bon peu el seu primer any a Tercera. Sergi Moreno ja està disponible, mentre que Moñino, Henry, Vergara, Facu i Ivan Ruiz no podran formar part del partit.