La Tercera Divisió inicia la temporada aquest cap de setmana amb tres equips de l'Alt Empordà per primer cop compartint categoria. Al Figueres i al Peralada s´hi ha afegit enguany La Jonquera, sotscampió de Primera Catalana. A més, hi ha altres conjunts de la lliga que comptaran amb una bona representació de jugadors de la comarca.

És el cas de l´Olot i de la Pobla Mafumet, que se´n reparteixen set. Per una part, els garrotxins, nou descendits a la categoria, disposen del migcampista llançanenc Hèctor Simón, del porter figuerenc August Conesa, del defensa peraladenc David Bigas i de l´extrem escalenc Kike Sánchez, que torna després de foguejar-se en el Peralada. En els darrers dies, també hi havia estat provant el rosinc Fran Soler, cedit el curs passat a La Jonquera.

L´altre equip de Tercera Divisió que tindrà la comarca atenta és la Pobla de Mafumet, filial del Nàstic de Tarragona, que comptarà amb tres joves: el porter rosinc Àlex Campos, que prové de l´Olot, el davanter bascarenc Roger Brugué -procedent del Figueres- i el defensa d´Avinyonet de Puigventós Pol Valentín.

El santallogaienc Pimentel prova el futbol amateur en el Palamós

A més de l’Olot i la Pobla, el Palamós també compta amb un jugador altempordanès. Es tracta del davanter de Santa Llogaia d’Àlguema Èric Pimentel, que el curs passat va tancar l’etapa de juvenil en el Girona. Pimentel, ex del Figueres, és cosí de Sergio Moreno, davanter de la Jonquera.