El Peralada ja té el porter que buscava per afrontar una temporada il·lusionant a Tercera Divisió després de l'acord de filiació amb el Girona. Es tracta de Gianni Cassaro, fitxat pel Girona com a tercer porter i que les últimes temporades ha jugat a l'Europa, Olot i Lloret de Mar. El jugador, de 23 anys, és el tretzè reforç dels peraladencs, que disputaran el primer amistós de la pretemporada el pròxim 30 de juliol davant l'Olot.

PERALADA 2016/17:

Entrenadors: Arnau Sala i Xavi Punsí (2a temporada).

Altes: Gianni Cassaro (Europa/Olot), Víctor Alonso (Llevant B), Vallho i Djak Traoré (Olot), Pablo Carbonell (Alabès B), David Serrano (Badalona/Girona B), Javi Sánchez i Jorge Sureda (Mallorca juvenil), Pau Ribas (l’Escala), Albert Estellés (Sabadell B), Nacho Ruiz i Marc Carbó (Girona B), Chele (Terrassa)

Baixes: Xavi Ferrón (Figueres), Marc Mas, Lluc Banús i Kike Sánchez (Olot), Mate i Ivan Fernández (Manlleu), Guillem Cornellà, Sergi Garcia i Jaume Duran (Palamós), Botxi, Zou Moustakim, Albert Moñino, Sergi Murga, Oscar Molina i Joan Pons (la Jonquera), Joan Ureña i Argi (l’Escala), Borja Garcia i Dani Lobato.

Renovats: -