El Peralada comença una nova era aquest dilluns amb el tret de sortida a la pretemporada amb una plantilla de jugadors renovada de dalt a baix i que ja té 11 fitxatges confirmats. En les darreres hores, el club ha anunciat quatre reforços més.

Una de les últimes cares noves és Marc Vallhonesta, que la temporada passada va jugar a Segona B amb l’Olot i que, en la 2014/15, ho va fer a Segona Divisió A amb el Llagostera. El defensa de Sils, de 29 anys, viurà una segona etapa a l'Alt Empordà ja que temps enrere havia jugat a la Fundació Esportiva Figueres.

Vallho arriba a Peralada juntament amb el migcampsista ivorià Djak Traoré, exjugador de l’Olot -cedit pel Girona- i amb passat a la base del Reial Madrid i l’Espanyol; el lateral Pablo Carbonell, que prové de l’Alabès B, de Tercera Divisió, i que s’havia format a l’Alcoià; i el migcampista del Girona B Marc Carbó.

PERALADA 2016/17:

Entrenadors: Arnau Sala i Xavi Punsí (2a temporada).

Altes: Vallho i Djak Traoré (Olot), Pablo Carbonell (Alabès B), David Serrano (Badalona/Girona B), Javi Sánchez i Jorge Sureda (Mallorca juvenil), Pau Ribas (l’Escala), Albert Estellés (Sabadell B), Nacho Ruiz i Marc Carbó (Girona B), Chele (Terrassa)

Baixes: Xavi Ferrón (Figueres), Marc Mas, Lluc Banús i Kike Sánchez (Olot), Mate i Ivan Fernández (Manlleu), Guillem Cornellà, Sergi Garcia i Jaume Duran (Palamós), Botxi, Zou Moustakim, Albert Moñino, Sergi Murga, Oscar Molina i Joan Pons (la Jonquera), Joan Ureña i Argi (l’Escala), Borja Garcia i Dani Lobato.

Renovats: -