Amb la situació de l’entrenador enllestida, el Figueres ha començat a posar fil a l’agulla per confeccionar la plantilla. Fins aquest dilluns a la tarda, un total del set jugadors ja havien signat la renovació: els defenses Santi Varese, Sergi Romero i Quim Rodríguez, Quimo, el migcampista i alhora capità Pedro del Campo i els davanters Moha Chabboura, Adrià Casanova i Roger Brugué.

La primera baixa del Figueres serà la de Marc Serramitja, que voldria provar noves experiències, com la que va viure ara fa dos anys amb el Kristiansund, de la segona divisió de Noruega. El de la Cellera, fitxat l’estiu del 2014, va marcar un gol la temporada passada -de falta, contra el Peralada- i vuit el curs anterior.

D’altra banda, el capítol de baixes es podria incrementar pel descens de l’Olot a Tercera Divisió. Els garrotxins volen comptar amb un bloc de casa i a la Unió hi ha quatre jugadors d’aquesta comarca amb passat ja al club olotí: Ferran Grau, Roger Vidal, Ramon Masó i Aleix Prunés -l’osonenc Toni Cunill és un dels altres jugadors que costarà de retenir. Tanmateix, Èric Vilanova tornarà a l’Olot després de la doble cessió que ha viscut a Vilatenim.