La Unió Esportiva Figueres ha confirmat, aquest dijous, el fitxatge de Pitu Labrador, tal com havia apuntat el Setmanari de l'Alt Empordà. El migcampista del Base Roses, de 25 anys, aterra a Vilatenim com el primer reforç pels de Chicho després de vuit temporades a la Vinyassa.

Els altempordanesos estan pendents ara d´un porter -molt possiblement procedirà de Primera Catalana- i d´un altre jugador del centre del camp que els darrers anys ha militat a Tercera Divisió.

I és que a dia d'avui, la Unió ja ha decidit què farà amb tots els futbolistes de la temporada passada. Chicho, que ha passat del camp a la banqueta, mantindrà un total de 14 companys a la plantilla -els darrers en seguir han estat Xavi Gallego, Javi Revert, Toni Cunill i Ferran Grau, que s'afegeixen a Cristian Venzal, Ramon Masó, Ritxi Mercader, Santi Varese, Sergi Romero, Quimo Rodríguez, Pedro del Campo, Moha Chabboura, Adrià Casanova, Roger Brugué i Marc Bonaventura -cessió al Girona B.

En canvi, David Costa marxarà cedit i tampoc continuaran Roger Vidal i Èric Vilanova (Olot), Marc Serramitja ni Aleix Prunés.