“Volem que sigui de la zona de Figueres, que conegui el club i els jugadors de la zona i que sigui competitiu”. Amb aquestes paraules definia Adam Fontes, director esportiu del Figueres,el que ha de ser el substitut de Chicho a la banqueta del juvenil A, la pròxima temporada en el retorn a Lliga Nacional.

El tècnic més ben col·locat per agafar la plaça és Txema Ortega, actual preparador del Marca de l’Ham, que té 38 anys i aquest diumenge a la tarda podria situar l’equip figuerenc a Segona Catalana com a campió o en zona de promoció d’ascens.

L’entrenador llersenc ha dirigit al llarg de la seva trajectòria l’amateur del Lladó (2009/11) i del Llers (2014), a més de ser preparador físic i segon entrenador del primer equip de la Jonquera (2012/15) -en un cos tècnic encapçalat per Xavi Agustí a Primera Catalana- i del conjunt de futbol sala de la Fundació Esportiva Figueres (2011/12). És llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i com a futbolista va vestir la samarreta de la Jonquera durant una dècada.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.