El Club de Futbol Peralada podria afiliar-se al Girona Futbol Club la pròxima temporada. Els gironins, situats en zona de promoció d'ascens a Primera Divisió, veuen com el seu filial no només no ascendirà enguany a Tercera Divisió, sinó que la continuïtat a Primera Catalana està a l'aire quan falta una jornada per acabar la lliga.

Per aquest motiu, el Girona ha temptat a les últimes setmanes clubs de la província perquè siguin el seu filial, sent el Peralada (Tercera Divisió) un dels que, a dia d'avui, té més opcions de ser-ho. Ambdós clubs ja haurien iniciat els contactes i si s'acaba produint l'acord, el Girona podria foguejar joves jugadors a una categoria superior a Primera Catalana. El club de Montilivi, que mantindria el Girona B, ja va utilitzar aquest mètode a la temporada 2008/09 quan, després de pujar a Segona Divisió A, va arribar amb un acord de filiació amb el Cassà.

Si les negociacions es tanquen, el Peralada mantindria el nom, convertint-se en un cas similar el que tenen el Nàstic de Tarragona i la Pobla de Mafumet o el Reus i el Morell. La relació entre el Girona i el Peralada ha estat fluïda els darrers anys, amb amistosos a l'estiu i amb intercanvi de jugadors entre el filial blanc-i-vermell i el club altempordanès, com Xavi Ferrón, Litus Sala, Sergi Barco, Marçal Sáenz o Sergi Romero.