La continuïtat d’Arnau Sala i Xavi Punsí al capdavant del del Peralada està assegurada. El de Sant Fruitós explicava en roda de premsa que “és un club diferent i molt especial, m’han dit que endavant”. El club, a través de les xarxes socials, hi treia transcendència diumenge a la nit amb un toc d’humor anunciant que “la junta directiva s’ha reunit i s’està pensant si renovar l’equip tècnic que ha salvat el Peralada”.

Després del partit, Arnau comentava que la salvació “semblava impossible, mentalment era difícil de suportar, felicito els jugadors perquè han fet una segona volta espectacular”. Un dels secrets de la metamorfosi de l’equip en el segon tram de la lliga es deu, segons l’ex del Figueres, Olot i Girona B, al cop de mà del fins fa poc entrenador del Tenerife, Raül Agné: ”Sempre tinc un as a la màniga, tinc la sort de ser amic i pràcticament germà seu. Fins que no ho vaig veure molt complicat no vaig demanar-li ajuda, ens ha donat quatre pautes i és una part important de la salvació, juntament amb la feina de la resta del cos tècnic”.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.