El Figueres canviarà l'entrenador a partir de l´estiu que ve per afrontar la cinquena temporada seguida a Tercera Divisió. En un comunicat emès pel club diumenge passat, la Unió va explicar que planificava la temporada vinent sense Edu Vílchez. Aquesta decisió ha agafat per sorpresa l'exentrenador de l'Olot, Palamós i Peralada, entre d'altres, que tenia la intenció de tractar el seu futur amb la Unió un cop acabada la temporada, el pròxim dia 15 de maig.

L´entitat altempordanesa, però, ja ha volgut posar fil a l´agulla en una temporada 2016/17 on l´aposta per la base serà una condició indispensable. "Volem acabar la temporada i que l´Edu (Vílchez) s´acomiadi com cal; estem molt contents amb la seva feina", explicava aquest dimarts a L'Empordà José Antonio Revilla el president del Figueres, que està "molt il·lusionat amb el planter, l´aposta del nou entrenador ha de passar pel futbol base, aprofitant la tirada que té ara".

Chicho, l´opció de casa

Els noms de Rodri o Nacho Castro han sonat a les darreres hores, però seguint la dinàmica que marca Revilla, un dels possibles substituts que apareixeria en el cartell per ocupar el lloc de ­Vílchez és el de Chicho, actual futbolista del primer equip. L´exjugador del Palamós farà 28 anys aquest dijous i és l´entrenador del juvenil A blanc-i-blau, amb qui aquest dissabte pot pujar a Lliga Nacional. Chicho acumula dues temporades al Figueres i ha anat perdent protagonisme sobre el terreny de joc en aquesta segona volta, però les condicions que té com a tècnic agraden a la junta directiva.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.