El Peralada va escapar-se definitivament del descens directe a Primera Catalana, però encara no pot respirar tranquil perquè està pendent de quants equips catalans de Segona B acaben baixant. Aquest fet ­-actualment Olot i Pobla de Mafumet es troben en descens- arrossegaria conjunts de Tercera Divisió sempre que cap equip d’aquesta categoria pugi a Segona B. Per evitar calculadores i estar amb l’expectativa al juny de quina lliga jugarà l’any que ve el Peralada té dos partits per fer-ho: al camp del Júpiter i a casa davant el Santfeliuenc, amb el quall ara mateixa està igualat a 43 punts.

Per al partit d'aquest diumenge (12 h) a la Verneda, a l'espera del què dictamini el Comitè de Competició aquest dimecres, és previst que els d’Arnau Sala i Xavi Punsí tinguin quatre baixes per sanció: Guillem Cornellà -vermella directa contra el Palamós-, Sergi Murga, Argi i Xavi Ferrón -acumulació d'amonestacions.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.