El Figueres canviarà l'entrenador a partir de l'estiu que ve per afrontar la cinquena temporada seguida a Tercera Divisió. En un comunicat emès pel club aquest diumenge, la Unió ha explicat que "planifica la temporada vinent sense Edu Vílchez" i que "està treballant a la recerca del seu substitut". El club unionista agraeix a El Maestro "el treball i la dedicació envers el club amb la seva feina al primer equip", que ha estat de 19 mesos en total.

Vílchez, amb passat a les banquetes de l'Olot, Palamós i Peralada, entre d'altres, va aterrar a Vilatenim l'octubre del 2014 per ocupar el lloc de Francesc Cargol. Després d'agafar l'equip unionista en una situació delicada va acabar classificant-lo per a la promoció d'ascens a Segona B, on va cedir a la primera eliminatòria contra el Numància B per només un gol.

Enguany, tot i mantenir la filosofia apostant per un joc atractiu, els resultats no l'han acompanyat i el Figueres s'ha passat gairebé tota la temporada a terra de ningú, amb opcions llunyanes de promocionar, però també de baixar.